<< Tillbaka till Startsidan

18-02-04 Hur man kommer igång med betting på motorsport
Betting är populärt inom praktiskt taget alla sporter idag. Och motorsport är verkligen inget undantag. Har man aldrig tidigare satsat pengar på motorsport är rekommenderat att man tar sig tiden att läsa på sig något först.

Det första steget är att hitta en sajt som erbjuder odds för detta. LeoVegas är en sajt som alltid är högt rankad och kan erbjuda odds på bland annat formel 1, motogp, speedway och nascar. Men det är fortfarande viktigt att besöka sajten först och se efter om den motorsport man följer faktiskt är inkluderad på sajten. Är den inte det får man leta vidare.

När man hittat en sajt är det dags att skapa ett konto där. I och med detta får man även chansen att hämta hem en bonus av något slag. Detta är oftast bonuspengar men kan även komma i form av vad vissa bettingsajter kallar riskfritt spel eller liknande.

Bonuspengar fungerar på så sätt att den summan man själv sätter in får man en procentandel som bonus från bettingsajten. Det vanliga är att man får 100 % i bonus och därmed fördubblar pengarna man sätter in, men det kan variera beroende på vilken sajt man besöker.

Pengarna man får från en bonus kommer det att läggas ett så kallat omsättningskrav på. Detta betyder att innan man kan ta ut pengarna kommer man behöva omsätta, dvs satsa, pengarna ett viss antal gånger. Olika sajter har olika omsättningskrav och man kan behöva gå och läsa deras bonusvillkor för att se exakt vad det är.

Får man tag på ett “riskfritt spel” istället kommer man kunna göra sin första satsning utan risken att förlora pengarna. Man satsar som vanligt och om man vinner får man alla pengar som utlovas. Har man fel får man dock tillbaka pengarna man satsade.

Med bonus i hand är det sedan bara att välja ut ett odds man tycker verkar fördelaktigt och satsar en resonabel summa!