Tillbaka till startsidan

Låt oss hjälpas åt!

Motorsporten har förlorat en av sina stora profiler.
Jag vill att vi alla hjälps åt att föra Ingwar "Inax" Axelssons livsverk vidare tillsammans. Ensam kan jag inte axla allt det som "Inax" tidigare gjort, för hans entusiasm och arbete är enastående och helt unikt. Men tillsammans kan vi hjälpas åt att låta Motorsport i Värmland leva vidare.

I början kommer det att ta tid för mig att hitta var allt ska vara och VAD som ska bevakas. Men maila, maila, maila det ni vill ha in, saknar eller brukar få bevakat. Hellre sju likadana mail, än inget alls.

Jag börjar nu så smått arbetet att gå igenom sida för sida och ändrar sådana saker som mailadress. MEN istället för att låta sidan ligga nere under arbetet, öppnar jag upp den så ni hittar det ni vill och behöver. Jag är övertygad om att "Inax" inte vill att sidan ska ligga nere längre än nödvändigt!

Så ha tålamod rallyvänner!

Maria Berglind
maria@motorsportivarmland.nu

PS. Det har visat sig att tekniken inte rikigt vill fungera som JAG vill. Jag låter ändå sidan öppnas upp, så ni kommer åt all information som redan finns här. Och jag börjar så smått på att uppdatera det jag får mailat. Men tyvärr tar det lite längre tid än jag tänkt... Hoppas ni har överseende. Och glöm inte att meddela när ni hittar nått fel heller! Vi får kalla det här en mjukstart!