<<Tillbaka till startsidan

 

Välkommen till
Motorsport i Värmland/Motorsport i Sverige
Kontaktinfo:

Maria Berglind
Österede 161
840 73 BISPGÅRDEN

mobil: 0731-80 13 68
maria@motorsportivarmland.nu

www.motorsportivarmland.nu
www.motorsportisverige.se

Den här sidan är Ingwar "Inax" Axelssons livsverk. Han var först i sitt slag, när han öppnade upp den här hemsidan och samlade artiklar, resultat, pressmeddelanden, inbjudningar, ja allt som vi motorintresserade behövde och hade intresse av.

Sidan växte snabbt och är idag en av de mest besökta motorsportsajterna i Sverige. När allt lugnat ner sig och jag kommit ikapp mig med allt jobb, är mitt mål att försöka få något skrivet här om Inax. Det är och kommer alltid att vara HANS livsverk och jag vill att ni aldrig glömmer det. Finns det nån som vill/kan skriva ner hans "historia" eller snarare Motorsport i Värmlands historia, så hör av dig.

Jag ska, med DIN hjälp, driva den här hemsidan vidare, i samma anda. Jag vill att DU hjälper mig att tala om VAD du vill se här, så sätter jag in det. Låt mig bli den hjälpande handen som får ut informationen på internet.

Givetvis kommer sidan fortfarande att drivas idéellt. Det är en dyr sport och jag vill inte "klå" dig på pengar. Vill ni sponsra eller lämna ett bidrag är du hjärtligt välkommen.

Kom ihåg att skicka länkar till mig, på sånt du tycker ska vara med. Jag hinner så här i början inte söka upp informationen, utan länkar det ni mailat mig. Var inte heller rädd att maila in om du hittar fel av något slag, då vet jag att du bryr dig och blir bara glad!


Den här sidan är min huvudinkomstkälla och jag driver den med hjälp av mina sponsorer, annonsörer och ditt frivilliga stöd. Utan sponsorer, frivilliga och fasta, lever inte den här sidan vidare.

Mer info om hur du kan stödja både sidan och mitt arbete med
sponsring, frivillig sponsring eller annonsera


Välkommen in till Motorsport i Värmland/Motorsport i Sverige, din hemsida!


Tillbaka till startsidan