Förarnas planer inför år 2002
Nu kan du kan skicka in dina planer på E-mail
maria@motorsportivarmland.nu

2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 200802-04- 30 Per-Anders "Perra" Johansson MK Team Westom. Hemsida
Även detta år kommer jag att satsa på Rallycross SM samt Back SM. Efter brons medaljen i rallycross -96 har det gått lite trögare att komma på pallen, men i år är suget större än någonsin att få kliva upp igen., Guld är målsättningen även detta år i backe. Fyra rallycross samt sju backe är vad som står på programmet, skulle det vara en inbjudningsklass i Höljes åker jag denna. Sedan kan det dyka upp någon roligt ävling att åka. Vi laddar för fullt med bilen för att få den i bästa möjlig skick inför tävlingen i Arvika 11 maj. Vi har kört ett par tester men några flera lär det bli innan allt är inställt.
Bilen är i stort sett den samma som i fjol bara fjädring och växellåda är bytt samt motorn har varit hos Kent Karlsson för lite justering.
På lördag 4 maj kommer jag att köra uppvisning på Brukssprinten i Molkom även MC Sidovagnsåkaren Anders Nilsson från Nyköping kommer att finnas där. Per Bergström kommer med sin Crosskart.
Ni kan följa min säsong på
www.perramotorsport.com

02-03-12 Magnus Mellquist, SMK Söderhamn. Codriver Erika Jansson
Våra planer för 2002 har varit lite upp och ner. Har jobbat mycket för att kunna köra något annat än VOC. Alternativet har varit att sluta helt, men vi har haft turen att få låna Magnus Janssons Mitsubishi i några tävlingar.
Så nu står man väl här med ett stort lån. Men bättre ångra något man gjort än ångra något man inte gjort...
Vi har åkt fyra tävlingar i januari och februari med resultat som varit mycket över våra förväntningar med tanke på att Erika och jag tidigare bara åkt med en bil som driver på ett bakhjul.
I år får det bli ett läroår med tanke på den tunna börsen. Vi planerar att köra Rally Gotland, ev. ett rally i Finland och ett asfaltrally i Tyskland. Tanken är att satsa för fullt på SM nästa år.


02-03-10 Kim Sevius Säffle MC
Mina planer för år 2002. Vi åker till Holland och första deltävlingen i Holländska Mästerskapet. Planerna är att fortsätta och åka i mästerskapet i min 240 Turbo som går in i klass H12 (överårig Gr A bil).
Första tävlingen går av stapeln 22-23/3 och heter Zuiderzeerally. Platsen är Emmelord strax norr om Amsterdam. Åkte sista deltävlingen i fjol, och fick mersmak av tävlingarna där nere. Tyvärr nådde jag inte mål den gången.

02-02-27 Matti Johansson Vara MK. Hemsida.
TEAMMATTI.com har i år (och den senare delen av 2001) inte åkt några tävlingar p.g.a sjukdom.
Jag d.v.s Matti Johansson har sedan mars ifjol dragits med en krånglande arm. Jag går nu och väntar på att få komma intill hos en specialistläkare, men tyvärr är ju vårdköerna långa i Sverige idag.
När jag blir frisk vet jag inte! Men när jag blir det så sladdas det nog lite på hemmaplan och i Västras DM. För att eventuellt ta större tag till 2003.
Ha det bra hälsar TEAMMATTI.com genom just Matti!

02-02-25 Micke Ånnegård Karlskrona AK. Audi 90 Quattro. Hemsida
Sålde min gamla Audi 90 Quattro till en Audi "freak" i Holland. Var uppe i Hammerdal, Jämtland nu i helgen (21-24/2) & köpte en ny Audi 90 Quattro som skall vara betydligt värre än den jag hadde innan, mer info finns på hemsidan. http://www.prm-motorsport.nu.
Vi planerar att köra Södras DM, SSM & Bilsport Rally Cup (BRC). Vi har som målsättning att ta hem B-förarcupen i DM & gärna i SSM. Vad det gäller BRC så får vi se hur långt pengarna räcker & hur det går i DM.

02-02-04 Jan-Erik Nilsby-Janne' Jansson Munkfors MC. Hemsida.
Vi ska få snurr på den nya M3:an och köra Rallycross super leage samt back-SM. Allt ser bra ut för tillfället och det ska bli spännande att tävla med egenhändigt konstruerad och nybyggd bil i en ny tävlingsgren. Supernationella klassen är den jämnaste med flest deltagare, så några bra resultat vore verkligen kul .
02-01-08 Hedströms Motorsport Peter Hedström MK Ratten
Mitt år 2002 ser kanska mörkt ut just nu i alla fall. Har varken nån bil, buss, eller sponsorer. Försöker få spons så att man kan ta steget från JSM seger till div 2 och åka hela SM i den klassen. Men då handlar det om massa mer pengar som inte fins just nu att ta från teamet...
Och om det fins nån som vet om en Clio till salu så ring mig på 070-313 12 15 Peter. Eller Anders på 0704-20 09 57

02-01-07 Anders Gustafsson Karlstads Mc-Bil Vw Jetta Grupp E
Jag ska under 2002 försöka åka hela Helmia Cup. och så många minirallyn jag hinner med. Jag jobbar lite helger, också har jag börjat tillverka/laga lite kolfiber prylar som tar en del tid.
Bilen fungerade bra under sista delen av 2001, så den gör jag ingenting med. Min kartläsare Lars-Magnus fortsätter åka med så ofta han kan.

01-12-21 Jan Östlund Munkfors MC Volvo 240 Grupp H
Vi har planerat att åka Västras FM och ev. några Helmia Cup tävlingar, för övrigt så fortsätter vi med den oranga Volvon som vi har haft under föregående säsong.
Tyvärr så hinner jag inte med att åka Supermästerskapet i år pga att jag har startat upp en egen firma som säljer motorsport och styling tillbehör.Så behöver ni några grejor hör er till mig.
SUNNE RACING SHOP 0565-122 35 Mån-Tor 18,00-20,00 Övrig tid nås jag på mobilnr 070-5629919
God Jul & Gott nytt år

01-12-20 Micke Lindh MK Team Westom 240 VOC ,
Försöker hinna få ihop bilen tills Mekonomen rallyt den 19é Jan, efter rullningen i Trollhättan i höstas. Åkte 14 tävlingar 2001 i sträck utan att bryta, men när jag väl bröt så gjorde jag det ordentligt.
Har tänkt åka FM och Västras Öppna Voc Cup och försöka få färdigt bilen till Sverige serien i Hagfors och sen kanske det blir några sommartävlingar i Sverigeserien.
2001 var mitt första år så 2002 skall väl resultaten förhoppningsvis börja visa sig.

01-12-19 Lars-Ove 'Biffen' Olsson Forshaga Opel Kadett GSI Gr. H
Jag har tänkt åka Helmia Cup och DM i västra. Kanske jag ska åka någon tävling i Supermästerskapet 2WD. Jag håller på och bearbetar mina sponsorer, hoppas det går i lås.
Jag har byggt en ny motor, bytt golv i bilen och renoverat stötdämparna hos Svante, så jag hoppas att bilen är i topptrim och min sjuka motor blivit frisk nu. Sen har jag tänkt att åka sprinterna i Crosskart i 250cc:s klassen och hjälpa mina söner med crosskartåkningen.
De tävlingar som kommer att krocka med min rallyåkning kommer Anders Höjman att hjälpa till att sjutsa mina söner till Crosskarttävlingarna.

01-12-16 Pelle Bertilsson Värmdö MK Suzuki
Eftersom jag är sammordnare och stor fan av Suzuki och cupen så kommer vi att försöka köra så många cuptävlingar som möjligt om möjlig även någon SM tävling. Har redan beslutat och planerar för att köra Svenska rallyt 2003 under förutsättning att vi får vara med där.
Vi har haft stora problem med motorn till bilen, har rasat 2 gånger på kort tid i år men nu är allt som det ska och den går som en kula.
Jag är ju 58 år gammal och skulle nog sluta med rally men det är helt omöjligt för det här med rally är bland det bästa och roligaste man kan hålla på med. Jag önskar att många fler vågade starta med rally.
God jul och Gott nytt år
Fr. Pelle Bertilsson Värmdö MK och Suzuki cup.

01-12-08 Henrik Andersson Säffle MC
Det har varit ett flitigt tävlande och byggande i år. Fjorton tävlingar i Sverige och fyra utlandsstarter. Har sålt Volvo bilarna för att kunna ta in en Renault Clio i teamet. Vi ska köra SM & JSM med den.
Annars jobbar jag med att få ihop pengar som alla andra . Teamet i sig ser ut som förut. Jag kör, Christer Sonesson läser, servicen är Stefan Gustavsson, Göran Sonesson och en liten förstärkning i Uno Svensson. Så här ser teamet ut inför nästa års storsatsning

01-12-02 Tord Karlsson Gnesta MK
Efter ett års uppehåll så har vi siktet inställt på medalj i SM i klass N1+. Nu när jag (förare) är ny reparerad i ryggen efter att två stycken diskar var trasiga så efter många och långa sömnlösa nätter så är jag på benen igen. Så nu har jag och teamet fått en ny tändnig efter ett års frånvaro.
Under 2001 så kom teamet med en jätte glad nyhet när jag hade det som tråkigast vi har köpt en fabriksbil till dej.
Vad skall man säga ett dåligt skämt när man hade som ondast i ryggen. Under hösten har vi testkört och provat olika inställningar på våran VW Polo GTI.
Vi har ett mål att åka VM tävlingen i Finland det måste bara upplevas en gång till.
Vi syns i skogen nästa år och ha en God Jul O Gott Nytt år
Önskar Tord Karlssons Motorsport

Andreas Andersson MK RAN Askersund Volvo 244 VOC
Kommer att köra vintertävlingarna i Sverigeserien till att börja med. Det blir nog antagligen hela serien som C-förare. I Bergslagsrallyt kommer Per-Magnus Eriksson åka med. Annars kommer jag att fortsätta åka med Tomas Samuelsson Laxå MK. Han har planerat Vw-cupen och super mästerskapet. Men just nu bygger han nytt efter den vådliga vurpan i ASG-rallyt.

Ronnie Gustavsson Degerfors RC Volvo 240 Gr H
Har sålt min gamla V.O.C. och ska prova på GrH i en 240. Ska bara köra in mig på bilen så får Anders Eklund och Magnus Ericsson passa sig...... Vi syns i skogen.

Micke Wallin, MK Kopparberg VOC-Elit
Vi gör ett litet uppehåll vintern & början av 2002. Bilen är nu såld. Jag jobbar som säljare över hela Sverige, och har tagit in 2 st nya agenturer i firman som kräver mycket resande framöver. Men teamet jobbar på att få ihop sponsorer & tid till att börja åka igen, den senare delen av 2002.
Kommer vi igång till maj, så är målet att åka South Swedish Rally som ingår i Sverige-serien och bjuder på 20 mil SS på 3 tävlingsdagar.
År 2001 kom teamet på 4:e plats i Sverige-serien, vilket vi är nöjda med. En sak är säker, Volvo original kommer vi att fortsätta åka.
Nästa bilsort vet jag ej, en 940 VOC håller på att byggas & det skall bli intressant och se hur den fungerar i skogen. 240, 740 eller 940?
Min Codriver i Sverige-serien (Anders Östlund, Örebro) kommer att fortsätta åka med mig även nästa start av åkandet, han har förresten blivit pappa nyligen.
Wallin rallysport önskar alla en God jul & Gott nytt år

Magnus Ericsson, Degerfors RC, Volvo 240 Gr H
Mina förhoppningar är att få ihop bilen, så fort som möjligt. Sedan ska jag försöka åka så många tävlingar jag kan. Huvudmålet är ju att vara före Anders Eklund så ofta det går.

Anders Eklund Degerfors RC Volvo 240 Gr H
Mina planer 2002 är att bygga klart nya Volvon så några vintertävlingar är inte säkert att jag hinner med. Men under har ju skett förr!
God jul o gött nytt år.

Petter Skoogh Katrineholms MK.
Skoogh Motorsport har sålt ekonomigolfen och köpt en Seat Ibiza Gr N. Med den ska vi köra Ibiza-cupen och satsa på Jsm. Ibiza-cupen börjar redan i december då det bär iväg till Offerdal, där ska vi vara med och studsa i vallarna.

Per Johansson SMK Trollhättan Saab 9-3.
Hemsida
Motorsport Per Johansson med Co driver Tony Carlsson har nu klart med sitt tävlande år 2002. Det blir en fortsatt körning i SM med Saab 9-3 Kit Car och en önskan är även att få åka Swedish Rally 2002. Det var senast 25 år sedan en Saab vann Svenska så det skulle kunna upprepas år 2002 och bli en fin 25 års uppföljning...
En satsning även på Norska Mästerskapet med alla tävlingar kommer det att bli, men då F2 klassen verkar bli lite tunt, så är siktet inställt på att komma så långt fram som möjligt totalt. Det kommer att köras ordentligt för att ge alla 4 hjuls drivna en tuff match. År 2001 var ett härligt år att köra i Norge och det gav ju ett Norskt Guld i F2 mästerskapet. E n stor hjälp med att fånga in sponsorer för Norska mästerskapet, har vi fått genom all hjälp som behövs av Wenke Nafstad.
Bilen kommer att genomgå en del förbättringar och med Tommy's hjälp på Trollspeed så skall det plockas ur lite mer krafter ur motorn., så att Per och Tony kan tampas lite hårdare mot Per Svan och Jonas Kruse.
Om allt även går i lås, kan det komma en liten överraskning från Per under år 2002 som "grädde" på toppen av motorsports åkandet'. Inget är klart ännu, men det jobbas hårt på denna lilla överraskning.

Kent Persson Säffle MC. VW Golf Grupp E.
Hemsida.
Det blir inga nyheter för 2002. Först och främst gäller det att försvara segern i Helmia Cup, utöver det kommer jag att tävla när jag råkar ha tid över.
Bilen har fungerat klanderfritt under 2001, enda allvarliga problemet med bilen var första tävlingen för säsongen när förgasaren la av. Bilen håller på att gås igenom för att rätta till några irriterande småproblem.
Resultaten under 2001 har varit över alla förväntningar med undantag av några fall av fisåkning i Askersund och Hällefors. Om jag inte räknat fel så har vi varit totalsnabbast i Gr.E i 15 av 18 körda tävlingar. Självklart är målsättningen att fortsätta vinna.

David Walfridsson MK Ratten Volvo 240 Grp H.
Hemsida
Nu är det full fart hos David Walfridson Motorsport i Torsby inför den stora RM -satsningen 2002. Just nu får sig både rallybilen samt servicebussen en stor genomgång. Rallybilen har i princip varit nedplockad men börjar nu åter att ta form. Det har bytts en hel del plåt så nu ser rallybilen snart ut som "ny". Fjädringen bak byggs om och nya fjäderben görs av Svante "i Pettran". En ny växellåda och slutväxel samt ny diff väntas hem under veckan. Nu ska det bli femväxlat och 4:88 i bakaxeln. Den gamla 4 -vxl. lådan samt 5:13 bakaxeln får ligga kvar som reserv i servicebussen, de kan vara bra att ha då säsongen är lång. Om allt går som planerat ska bilen gå på lack hos PeBe Bilteknik i Ekshärad i slutet på denna vecka.
Nog om detta, vi har annat att göra också. Det jobbas febrilt med att sy ihop den ekonomiska delen till denna stora satsning. I skrivande stund så har vi ca. 75% av RM -budgeten klar och väntar besked från två stora företag denna vecka. Det ser mycket ljust ut även på sponsorsidan för teametÉ
En sak som känns bra är att allt det administrativa samt media sköts av Peter & Nina på PN MotorSport i Ekshärad och att Claes Eklöv på Resultatdata sköter min hemsida på nätet, så jag kan koncentrera mig enbart på körningen och bilenÉ

Billy Johansson Säffle MC Renault Clio.
Jag och min codriver Mikael Jansson skall köra SM serien, och Renault Clio cup. Clio cup kör samma tävlingar som SM men med ytterligare en tävling som finalavslutning.
Bilen står redan körklar och vi skall på ett gemensamt test med mera cliobilar i mitten av december.
Målsättningen är hög men självklar, vi kör för segrar i mästerskapen.

Team Blåder Rallysport
Thomas Blåder-Tommy Magnusson Filipstads MC Volvo 940 Grupp H.
Hemsida
Eftersom det gick skapligt i år hoppas vi på ett ännu bättre år. Att vinna Dm mästerskapet (tvåa i år) i Västra BF.
940 får nu en genom gång och skall vara i topp trim till första vintertävlingen.
Vi kommer att försöka åka över till Finland i sommar för att tävla sen skall vi åka så mycket vi orkar och plånboken tilllåter.

Bo Axelsson, Göteborgs MF/ Veteranklassen.
Hemsida
Ännu ett framgångsrikt år kan läggas till karriären! Tyvärr ringde inte Malcolm Wilson i år heller, men vi har haft väldigt trevligt, vilket ju också är målsättningen med tävlandet. Så 100% måluppfyllelse, igen alltså !!
Vårsäsongen var det lite klent med tävlingar p.g.a. andra åtaganden, men jag tyckte vi revancherade oss fram på hösten.
Under året har jag haft glädjen att ha fyra ambulerande co-drivers. Lars "det är ju nästan rakt" Tillgman har låtit sysslan gå i arv till sin son Andreas "det är ju spikrakt" Tilgman, Bert "in dit" Gustafsson, Hans-Åke "inga problem" Söderqvist samt Thomas "släpp bromsen" Lagström. Alla fyra med oomtvistliga kvaliteter.
Med hjälp av Bert´s tidiga morgonvanor och goda ögon har det blivit väldigt kul att åka RS. Vi kommer i tid så vi kan gå någon sträcka och han ser åt vilket håll vi skall, redan vid första försöket, och det gör gott på tiderna.
Nästa år skall vi åka ungefär som i år men med, förhoppningsvis ett par undantag. Två Historiska rallyn i Finland samt gärna en större Historisk asfaltstävling. Vidare hoppas vi vara mera frekventa i 3x10 Veteran Cup.
Vi tackar återigen för alla glada tillrop vi fått av alla trevliga människor (medtävlare, arrangörer, funktionärer, publik, osv) under året och hoppas att vi återigen kan ses under kamratliga former 2002!!

Johan Oscarsson SMK Södermanland.
Hemsida
Har sålt bilen till Kenneth Olssson. Inspirationen på slutet var inte den rätta, kändes rätt att sälja , men har små-abstinens redan. Nåt blir det, kanske avreagerar mig på en Endurocykel ett tag, men är sugen på en Escort Cosworth 4WD ihop med brorsan. Hjälmen ligger på hyllan ett tag?? men stor risk för återfall!!!
Jag har förresten världens bästa co-driver/bilbyggare Håkan Larsson som jag vill gratta till totalsegern i Rikspokalen när han "lotsade" Janne Björe i Nissanbilen.

Kenneth Olsson & Lola Olsson, Hällefors MK.
Hemsida
Kenneth har sålt sin gamla 2L Ford Escort och köpt Johan Oscarssons 2,3L Ford Escort i stället. Vi ansåg att något måste göras föra att Kenneth skall hänga med i back-SM kommande säsong. Den gamla bilen var det inget fel på vägmässigt men motorn var för liten i vissa av de mera motorkrävande SM-backarna. Nu hoppas och tror vi att Kenneth har förbättrat sina odds inför det kommande SM-et. Kenneth kommer även att åka en del andra RS-tävlingar och back-tävlingar.
För övrigt så väntas det tillökning i familjen Olsson runt jul eller nyår, så av naturliga skäl så kommer inte Lola att köra så många tävlingar kommande säsong. Men troligen så blir det någon back-tävling eller RS i alla fall.
Om ni är intresserade av hur det går för oss och vad som är på G! så kan ni gå in på våran hemsida och kolla i gästboken, för där skriver vi in vad som är aktuellt.

Rönne Rallyteam
Tomas Samuelsson Laxå MK VW Golf Grp. H
Planerar att åka VW-cupen, västras DM och Supermästerskapet .Jag fortsätter i den bilen jag inhandlade under hösten, ordinarie kartläsare kommer tillbaks. Första vintertävlingen planerad till 15 dec i Ljusdal.

Eliasson Motorsport
Kurt Eliasson, Skutskärs MS
Har sålt originalaren. Troligen tar jag ett mellanår 2002, men blir det en "riktig" vinter vet man ju aldrig... Kanske lånar jag yngste sonens 142:a Grupp H i någon tävling om abstinensen blir för svår.

Martin Eliasson, Skutskärs MS
Satsar på Sverigeserien i Volvo Original plus någon av DM-serierna i Nedre Norra eller Uppland (och/eller Gästrike cup).

Magnus Eliasson, Skutskärs MS
Fyller 18 i slutet på vintern, nyss köpt en 142 Grupp H. Kör C-serien i Uppland och/eller Gästrike cup när körkortet är klart.

Janne Westlund, MK Kopparberg
Jag planerar att åka hela SM-serien. Mitsubishin börjar ta form nu, och första tävlingen ska vi åka i Östersund den 15 dec är det tänkt. Anita ska till Italien och jobba i ett halvår. Åker före jul, så det blir ny codriver. Inte bestämt vilken än.

Jonas Henriksson MK Team Westom, Mitsubishi.
Hemsida,
Som det ser ut för mig är att det blir ett par sabbatsår. Jag har nämligen köpt och tagit över Edvardssonbuss & Resetjänst AB så jag måste ägna mig åt firman ett tag framöver.
Så bilen är till salu och så får vi se vad det blir i framtiden.

Danne Lundh, Östergyllen RC, Peugeot 306 GTi.
Hemsida.
Vi kommer att satsa på en full SM-säsong och hoppas på en framskjuten placering förstås. Vi har även siktet inställt på en medalj i JSM. Med tanke på att vi nyss har köpt denna Peugeot så ska vi försöka hinna med att åka något innan första SM:et. Sen blir det väl att åka så mycket som möjligt under vintern och sedan åka ett par tävlingar i ÖÖM. Vi hoppas också på någon utlandsstart, men vi får se hur länge pengarna räcker till.

Anton Bernats Strängnäs AMS Volvo 240 VOC
2002 ska vi åka så många tävlingar som möjligt i VOC med siktet inställt på rutin och erfarenhet. Det känns bra inför nästa år!

Claes-Erik Eriksson, Kinds MK, Volvo 240 VOC
Jo då nu är bilen helt klar o lackad och med nya huvlås, det tog en j--a tid detta här men nu så. Få se om det blir något mer i höst kanske några till. Annars så är den klar till nästa säsong.
Hade tänkt att åka Sverige serien men det beror på vilka tävlingar det blir, kanske om det går att skaffa lite V-däck billigt men den som lever får se.
Annars så blir det främst i Småland som det kommer att åkas, för där är vägarna bäst ! Får bara konvertera 945án till servicbil sedan ,,är dä bare å åk å håll tungan rätt i mun..

Claes Pettersson Mariestads MS Volvo Original
Definitivt kommer jag att tävla mer under 2002 än det gångna året. Pga mitt arbete med rally-SM har det inte funnits tid under detta året. Förutom Skaraborgs Rallyserie kommer jag inte att köra någon hel serie. Planerna är dock någon utlandstävling i West Euro Cupen. Hoppas även att det blir en ordentlig vinter då jag har ett stort antal vinterdäck i lager.
Till nästa år blir det även karossbyte. Den gamla vinstbilen från 1995-års Rejmerallyt har rullat ett antal SS mil och börjar bli något mjuk i plåten. Jag har inhandlat en färdigbygd kaross av årsmodell 1990. Färdiglackad och allt. Egentligen är det endast motor och växellådan som skall flyttas över. Dock skall motorn få en genomgång innan det är dax för premiär.

Stig Hellberg, Luleå MS.
Hemsida
Vi ligger troligen lågt i vinter. VOC är visserligen en klass för den som inte vill tillbringa all tid i garaget, men både motor och kaross har sett sina bästa dagar.
Motorn har havererat efter 40 tävlingar och karossen ska bytas. Det är framförallt isbanetävlingarna som knäckt plåten. Fräsch kaross finns, men det saknas både tid, ork och pengar. Jobbet, skolan och inte minst mina uppdrag i Luleå Hockey kräver sina timmar.
Det är dock inte säkert att det blir uppehåll. Jag känner mig själv, det kan lika gärna bli full rallysäsong, men ingen isracing. Och det skulle vara kul att försvara FM-titeln i rally. Vi får se...

ANDI Motorsport / Andréas Johansson Degerfors RC
Jag är ju i gång igen i Rally skogen efter lite drygt 1,5 år uppehåll... vilket berodde på en riktig krasch så vi vart tvugna att bygga ny bil och samtidigt flyttade jag till Stockholm.
Men jag har nu en nybyggd bil och har hunnit köra 6 tävlingar i sommar / höst. så nu blickar jag fram emot en fullspäckad rally säsong 2002.
Jag kommer att fortsätta köra i Grupp E nästa år , under vintern kommer vi sätta i hop en motor som Custom racing har preparetat för att få ut max gentemot grupp E reglemetet. Bilen blir dock den samma en Golf MK1.
Jag kommer köra tävlingar främst i Värmland / Närke / Dalarna och Västergötland... men det blir säkert någon start här uppe i Stockholm med... hoppas kunna köra ett 20 tal tävlingar.
Sponsorjakten är i full gång och även den biten ser ljus ut. Siktar på att under hösten 2002 bygga mig en bil för lilla Grupp N tilll JSM sÄsongen 2003. Jag är ju bara 21 år så jag har ju ett par år kvar i junior SM.
Co driver biten är dock ett frågeteken fortsatt, ordinarie co driver Stefan Bäckström kommer åka med mig i ett par race även komande sesong men som nybliven pappa så blir det svårt att åka en hel säsong. Så finns det någon åksugen Co driver som vill åka med o läsa är det bara att kontakta mig på 073- 993 18 22 eller 08- 38 11 12 e-mail går fint det med
andi.johansson@telia.com Jag nyttjar beskrivande noter.

Lars Bodin, MK Team Treske
Har äntligen efter några lugna år kommit igång med byggandet av en bil för Super nationell Rallycross.
Jag bygger en vad jag hoppas, publikmagnet på Mazda 323 F ! Trött på att bara se S40 på tävlingarna. Jag kommer att konvertera till bakhjulsdrift och är tänkt att använda Mazdas 13B wankel (köpte tre motorer i helgen ) i kombination med en vettig transaxel i bakändan för att få lite mer vikt på drivhjulen, gärna Hewland eller något liknande. Får jag inte tag på det så blir det Alfa 75 eller Porsch 944 låda. I år kommer jag att lägga alla pengar på väghållning ( har egna ideer på hur det ska byggas) och först nästa år lägga ner energi och pengar på motorn.
Jag kommer att bygga allt själv enligt lågbudget modellen inkl. motor. (Sponsorer är välkommna) Motorn beräknar jag ska hamna i närheten av 300hk strecket i år för att sedan ökas med ca.50hk nästa år. Volymen blir på exakt 2000ccm. Det innebär att bilen med förare ska väga 940kg.
Jag har anmält mig till Evo-cupen och hoppas också att RC-utskottet tar sitt förnuft till fånga så att alla inkl. mig får chansen att köra om SM tecknet. Är det någon som tycker att detta projekt låter intressant och har några frågor eller bara vill diskutera så når ni mig på min mailadress:
zak266u@tninet.se

BR Rallyteam Erik Berntsen, NMK Aurskog Høland.
Hemsida
Har kjørt oss gjennom en grei sesong med lånt bil. Satser på norske NMK Cupen til året, og HELMIA Cup selvsagt. Er på jakt etter ny bil! En gammel MAZDA 323 hadde vært bra morsomt..... Fins noen til salgs i Sverige, så send meg en mail!!! (erik.berntsen@lierfoss.no)
Kjører for å ha det moro, og så lenge vi (Co. driveren og jeg) fortsatt har mye å lære trenger vi ikke den verste bilen! Skal også prøve å få med oss flere løp i Sverige til året, liker veldig godt å kjøre der!


Jonas Frännfors Norbergs MC Sukuki Swift MKII.
Hemsida
Efter en del strul med allt runtomkring åkandet i år (2001) så tar jag nu nya tag och lägger energin på att bygga upp ett nytt team som förhoppningsvis ska kunna i första hand vara med och fightas om de fina valörerna i Suzukicupen (2002) och varför inte testa åka utom Sveriges gränser, bara för upplevelsen...Men som vanligt så är det ju ekonomin som kan sätta stopp för detta om det är nått men det är väl ungefär lika för alla?! Vem som kommer sitta i högerstolen vet jag inte än, jag letar och letar och finns det nån som är sugen så varför inte höra av sig så slipper jag leta =) Annars ser jag ljust på nästa år då jag kommer utvilad, uppladdad och med en genomgången bil för en trevlig och kul säsong framför allt tillsammans med alla andra Suzukiåkare...

CO-Driver Robert Ardryd / Ardryd Rally Team MK Kopparberg
Jag hoppas att min VW Golf blir klar till vintern, den har varit en Gr A och kommer nu bli en Gr H och jag skall åka några enstaka tävlingar och se vad plånboken klarar av.
Därefter så har jag inga fasta uppdrag som CO-Driver det här året, men hoppas att jag kommer få hjälpa en del med detta. Det är bara och ringa 019-57 21 56.
Jag hoppas att det kommer någon som vill ha hjälp på någon SM tävling så man i allafall kan vara med i hetluften en gång detta år. Jag har uppdaterat mitt läsande till beskrivande samt siffer noter och detta läses flytande.
Jag skall även passa på att önska alla ett bra år 2002 "utan en massa strul".

Pierre Andersson MSK Kvarnvingarna Mitsubishi Lancer Evo 4.
Hemsida
Vi har precis inforskaffat ex Kenneth Bäcklunds Mitsubishi Lancer evo 4 från Cemoni Olsson. Den ska vi bygga om till "halv grp-A" och kora ÖÖM och ev någon SM deltävling med nästa år.

Anders Fredricsson, Mälaröarnas MK, VW Polo N1.
Hemsida.
Vi satsar på ett nytt SM år förhoppningsvis utan alla problem som vi brottades med under 2001. Bilbytet från Suzukin till Polon känns som ett riktigt lyft för alla inblandade, inkl. de företag som jobbar med oss. Som vanligt så återfinns Margareta Schöning i högerstolen förutom i Svenska Rallyt då "storebror" Mats kommer sköta noterna.
För tillfället bygger vi servicebuss, något som kommer underlätta verksamheten betydligt.
Självklart är målsättningen en topplacering i SM, men vi får absolut inte glömma att ha roligt det är det absolut viktigaste. Det är ju därför vi håller på, det glömmer man lätt när satsningarna blir alltför allvarliga.

Björn Blomqvist, Huddinge MK, Toyota Corolla Gr. H
Jag åker Super Mästerskapet med Toyota Corolla som jag köpt av Olle Eljas. Ska också prova back- SM sedan blir det kanske lite småtävlingar här omkring i Sörmland och Västmanland.

Robert Johansson Ljusdals RC Mazda 4 wd
Nästa säsong (2002) kommer att bli mager för min del. Försöker som bäst att sälja bilen, vilket inte är det lättaste, men försöka duger. Har ägnat ganska mycket tid på att få ihop Supermästerskapet så det blir inte så mycket ork och tid över, man börjar bli gammal. Är det någon som är sugen på en mycket uppdaterad och frisk 4 wd Mazda, är det bara att höra av sej.

Peter Anderzohn Christinehamns MK Ford Cortina GT Klassiska Rallycupen. codriver Lars-Göran Johansson,
Planerna inför 2002 är att försöka att få ordning på vår Cortina och åka så många tävlingar som möjligt i Cupen, det blev ju ingen större succe år 2001, då vi inte fick bitarna att hålla ihop. mm.
Vårt mål är att vara bland de 5 bästa i klassen.

Patrik"Fluppe"Karlsson Lessebo MK Volvo 240.
Hemsida
Jaha nu var 2001 slut och jag säger detta med glädje. För ett sådant år har jag inte varit med om sen jag började (12 år sedan). Det har varit det j-vligaste och dyraste året. Så nu blickar vi fram imot 2002 om sponsorerna vill vara med. Vi byter utväxling till 5,00 och köper en ny dogbox ala Sellholm, vi renoverar motorn och försöker ta hem Bilsportcupen (vi blev ett poäng efter på en fjärdeplats i år). Sen blir det Sydsvenska och DM. Kanske ett nytt äventyr i Danmark.

Mattias Tyrbjörn Eskilstuna MK Opel Astra.
Hemsida
Fortsätter med samma bil - Opel Astra F2 - och försöker därmed att köra så många tävlingar som möjligt för att komma tillbaks till "gamla takter". Vi ser fram mot SM-tävlingarna i rally samt MRM och delar av Östgötamästerskapet.
Hinns det med så skall vi testa en utlandstävling är det tänkt? Ekonomin styr naturligtvis vårt tävlande!