2021

 

2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011
2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021


Saknar du en tidninglänk? Maila den till maria@motorsportivarmland.nu

 


21-01-18 Emil Bergkvist: Sista 10 milen blev vi bogserade av en lastbil
I fredags avslutades Dakarrallyt i Saudiarabien och enda svenska ekipage var Mattias Ekström med kartläsare Emil Bergkvist, från Torsåker. De lyckade genomföra hela rallyt, även om de tre sista dagarna kördes utom tävlan sedan de haft stora problem med bilen.
”Sista 10 milen blev vi faktiskt bogserade av en lastbil in till målet, en upplevelse bara det”, berättar Emil Bergkvist.
» Läs hela artikeln i Sveriges Radio


21-01-17 Toyota fick värdefull test i Arctic, Oliver nära "monumental succé", stark debut av Liiten, privat entreprenör sponsrar WRC i Rovaniemi med runt två miljoner, ERC-premiär i fara, MK Nordjämten kör rally i februari och V8- klart för anmälan
Onekligen var det ett skickligt drag av Toyota att låta Juho Hänninen köra och vinna i Arctic Lapland Rally när det nu blir på samma mark deltävling två i WRC kommer att köras.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-17 Samlande: Motorsport ligger Bengt varmt om hjärtat
I vardagsrummet hemma hos Bengt Lundström är hyllan fullproppad med pokaler och garaget är fullt med tävlingsmemorabilia. I rallyskogarna och på tävlingsbanorna nådde Bengt Lundström nationella och internationella framgångar, vilket visar sig i hans samlande. Han samlar nämligen på tävlingsbilar.
» Läs hela artikeln i Skillingaryd.nu
21-01-17 Ingåförarna väl framme i första deltävlingen i FM-serien i rally – Lindholm trea, Grönholm sexa i Lappland
Rallyns FM-serie körde i gång under veckoslutet då Arctic rally kördes i Rovaniemitrakten. Ingåförarna gjorde väl i från sig i rallyt. Emil Lindholm var trea, Niclas Grönholm körde i mål som sexa.
» Läs hela artikeln i YLE
21-01-16 Succé för Oliver Solberg i nya bilen
Oliver Solberg kom på en andraplats i R5-klassen i Arctic Lapland Rally som avgjordes i finska Rovaniemi under helgen. Solberg var 0.9 sekunder efter segraren Juho Hänninen och han var snabbaste R5-bil på rallyts samtliga sträckor.
Rallyt var Solbergs första i den nya bilen från Hyundai.
» Läs hela artikeln i Sveriges Radio
21-01-16 Hänninen vann Arctic men Oliver stal showen, grönt ljus för Monte Carlo, M-Sport halverar, Gilsoul tog beslutet att lämna Neuville och Ekström/Bergkvist summerar Dakarrally!
Juho Hänninen höll för favoritrycket och tog sin Toyota Yaris WRC till seger i finska Arctic Lapland Rally
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-16 Oliver Solberg snabb i Finland
Oliver Solberg visade direkt att han blir att räkna med i årets rally-VM
Värmlänningen blev totaltrea i Arctic Rally i finska Rovaniemi.
– Fantastiskt kul, säger Oliver till SVT.
»
Läs hela artikeln i SVT
21-01-15 Emil Berqkvist från Torsåker har lotsat ekipaget i mål
Kartläsaren Emil Bergkvist från Torsåker och föraren Mattias Ekström har under fredagskvällen nått mål i årets Dakarrally. Det var den 3 januari som starten gick för den 14 dagar långa tävlingen, en tävling som beskrivs som ett av världens absolut tuffaste och farligaste rallyn.
"Det är svårt att förklara vad vi upplevt, tacksam för möjligheten", skriver Emil Bergkvist på sociala medier.
» Läs hela artikeln i Sveriges Radio
21-01-15 Svenskekipaget i mål efter äventyr: ”Fått mersmak”
”Ett fantastiskt äventyr”. Mattias Ekström och kartläsaren Emil Bergkvist rullade i kväll in tilll Jeddah, slutmålet för Dakarrallyt i Saudiarabien. SVT fick kontakt med svenskekipaget när de bogserades av teamets lastbil efter en minst sagt tuff avslutande etapp. Ekström och Bergkvist drabbades av två (!) drivaxelbrott och med bara framhjulsdrift blev det en omöjlig uppgift att fullfölja etappen för egen maskin.
– Så nu sitter vi här i bilen och blir bogserade . Snart hoppas vi på en dusch och god middag, säger Ekström.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-15 Bomben inför VM-premiären – fjolårsvinnaren byter kartläsare
Thierry Neuville och kartläsaren Nicolas Gilsoul går skilda vägar, bara en vecka innan VM-premiären börjar i Monte Carlo, en tävling duon vann i fjol.
– Det är överraskande, en mindre bomb som slagit ner, säger SVT:s motorexpert Jonas Kruse.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-15 Veiby bäst med "svensk flagga" på bilen i Arctic, chock inför Monte Neuville byter kartis, fortsatt oro över WRC-premiären, nya riktlinjer för bilsport under Covid-19, konkurshotet mot Rally Sweden undanröjt, värmländsk rallyprofil omkom i olycka och Ekström fick ha hjälp för att komma i mål...
Helgens förfest till kommande WRC Arctic Finland Rally där Finland byts mot Lapland fick en dramatisk början
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-15 Rallyts konkurshot avvärjt för stunden – intensiv jakt på ny ägare
Svenska bilsportförbundet väljer att rädda bolaget som driver Svenska rallyt genom att efterskänka 750 000 kronor av den fordran de har på cirka två miljoner. Det akuta konkurshotet är därmed avvärjt. Nu inleds en intensiv jakt på nya ägare.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-15 Pierre Cherpin död efter Dakarralyt
För fem dagar sedan kraschade fransmannen Pierre i Dakarrallyt. Nu har han avlidit, meddelar rallyts organisatörer
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-14 Rovaniemi ersätter Värmland i WRC, Estland utmanar, Borja hos Sordo, Sunninen fick testa, Lindholm expertfavorit i Arctic, Opel i Älmhult och vem kör PV:n?
Då lyckades FIA, WRC och AKK Sport sy ihop paketet så att Finland står som värd för årets enda renodlade vinterrally i VM-serien.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-14 Rallyt flyttas till tomtens hemstad
Arctic Rally Finland ersätter Rally Sweden i VM-kalendern detta år, det skriver promotorn på sin hemsida.
Rallyt körs mellan den 26 och 28 februari i Rovaniemi i finska Lappland, traditionellt ansedd som tomtens hemvist.
Rallyt blir det andra VM-rallyt som körs i Finland detta år, sedan tidigare körs en runda i Jyväskylä mellan 29 juli och 1 augusti.
»
Läs hela artikeln i Sveriges Radio
21-01-14 Här är Svenska rallyts ersättare
Det blir ett vinterrally i VM-serien trots allt. Finska Artic Rally i Rovaniemi är nu klart som arrangör. 26-28 februari invaderar VM-cirkusen finska Lappland.
– Bättre förhållanden kan det knappast bli för ett riktigt vinterrally, säger Yves Matton, FIA:s rallychef i ett pressmeddelande.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-13 Sébastien Ogier kraschade inför Monte Carlo
Sebastien Ogier och Julien Ingrassia hade ingen rolig uppladdning inför Monte Carlo-rallyt. De kraschade i ett träd vid testkörningen i morse.
”Vi kapade några träd...förlåt för det. Jag kommer nog gå runt som en zombie i några dagar”, skriver Ingrassia på Facebook.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-13 Ogier i tung testkrasch, svårt för britter att komma till Monte, 28 minus i Arctic, Södra BF förklarar, vinter rally i Japan, Enduroklubben i Hässleholm jublar, Camilla köra för "Rosa Rattar" och Ekström hade ännu en tuff dag!
Inga träd växer till himlen, ett ordspråk som Sebastien Ogier och Julien Ingrassia blev varse även gäller världsmästare i rally.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-13 Svenske talangen klättrar på formelstegen
Dino Beganovic är redo för nästa steg i karriären. 16-åringen kör Formula Regional European Championship 2021. Serien startades 2019 och har i år slagits samman med Formula Renault Europacup.
– Jag kan knappt vänta på att säsongen ska dra igång, säger talangen i ett pressmeddelande
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-13 Bilsportförbundets ordförande om rallyt: ”Vill inte ha konkurs”
Upproret inom Svenska bilsportförbundet leder nu till att det kommer att utlysas ett extra årsmöte, mycket beroende på en infekterad konflikt om Svenska rallyts framtid. Samtidigt hävdar den tillförordnade ordföranden Roger Engström att en konkurs för rallyt inte är huvudalternativet.
– Det är det ingen som vill och ingen jobbar för det heller, säger han.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-13 Sordo med "gamle" kartisen i Monte, "Monegask-Dan" avstår start i Historic-Monte, Block byter från Ford, mer om SBF/ Rally Sweden, Ekström lyckades starta om och bortgångne Thorleif med hjärta för motorsport!
Testerna inför Rallye Monte Carlo är nu inne på sluttampen och på sociala medier vimlar det av bilder/filmer från ”icke publik” när WRC-åkarna sladdar runt på de snöiga teststräckorna.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-11 M-Sport Ford kommer till Monte, WRC2 mest spännande (?), Solberg testar för Monte, Veiby för Arctic, SBF informerar, Ekström får starta om och VW noterade Rådström-test!
I helgen spekulerades det i att M-Sport Ford inte skulle komma till Rallye Monte Carlo om knappt två veckor.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-11 Rallyts framtid kan avgöras nästa vecka
Svenska rallyt har ett konkurshot hängande över sig efter en tids rejäl turbulens. Nästa vecka kan framtiden för tävlingen avgöras.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-11 Rallylegendaren Hubert Auriol död
Franske motorsportikonen Hubert Auriol är död. Han blev först med att vinna Dakarrallyt i både bil och på motorcykel.– För mig har han alltid varit en förebild med klass och intelligens, säger ledaren av årets Dakarrally, Stephane Peterhansel.
» Läs hela artikeln i Aftonbladet
21-01-10 89:e Monte kortaste någonsin, Latvala vill inte se övermod, britterna gråter och belgarna jublar, Ekström med "blown up" motor, bara fyra SSRC-tävlingar och Stugemo testar i minus 15
Breaking news. Automobile Club de Monaco har nu återigen reviderat banan för Rallye Monte Carlo för att mer harmoniera med de franska myndigheternas pandemiregler.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-09 Mer Covid-19 inställda rallyn, Ekström lite för aggressiv i öknen, Oliver kör Arctic med Hyundai och nu darras det i Rally4-världen!
I dag tänker jag inte nämna något kring turbulensen i Svenska Bilsportförbundet, dels därför att inget nytt har dykt upp och dels därför att alltihop står mig upp i jämnhöjd med öronen.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen

21-01-09 Kaoset i Bilsportförbundet fortsätter – förbundsombud kräver extra årsmöte
Det har stormat runt Svenska bilsportförbundets styrelse den här veckan. Nu kräver 14 förbundsombud att ett extra årsmöte hålls och att fyra styrelsemedlemmar ska entledigas.
– De har klamrat sig fast vid förbundet. De har inte velat gå i takt med vad vi i övriga rörelsen i Sverige har gjort, säger Peter Kurtén, ordförande i Göteborgs BF, till SVT Sport.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Wahlberg: ”Förbundet ger tillstånd till den som vill driva Svenska rallyt”
Kaoset kring Svenska rallyts framtid fortsätter. Delägaren Uvåns näringslivscenter hävdar att de kan ta över helt, om den andra ägaren Bilsportförbundet inte skjuter till mer pengar till rallybolaget.
Men förbundet håller inte med.
– Det gör jag definitivt inte och inte vår jurist heller, säger Urban Wahlberg, vice ordförande i förbundet, till SVT Sport.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Allt mer komplicerat i SBF-turbulensen, Ulvån beredda att ta över "Svenska", mer lutar mot nytt WRC kring Rovaniemi, Lima ställer in, Oliver i första Hyundai-test och Ekström "got lost"
et blir allt rörigare i Svenska Bilsportförbundet och väldigt svårt att från läktaren försöka bena upp vad röran handlar om.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-07 Värmländska bolaget kan bli ensam ägare till Svenska rallyt
Framtiden för Svenska rallyt är hotad sedan Svenska bilsportförbundet, som äger hälften av aktierna, inte vill skjuta till mer medel till rallybolaget och därmed försätta det i konkurs. Men den andra delägaren, Uvåns näringslivscenter, hävdar att det i så fall skulle innebära att de får ta över samtliga aktier i bolaget och blir ensam ägare.
– Vi har framfört det till bilsportförbundet men ännu inte fått något svar, säger Lars Sätterberg, vd för Uvåns näringslivscenter.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Detta har hänt: Kaoset i Bilsportförbundet
Allt började med en resa till Indycar-finalen för 300 000 kronorn som Bilsportförbundets medlemmar fick stå för. Men trots att dåvarande ordförande avgått fortsätter turbulensen inom förbundet. Senast efter att nye ordföranden Magnus Berthling sagt upp sig från sin post efter bara fyra månader.
Se videon i spelaren ovan för att få en sammanfattning av vad som har hänt.
Relaterat
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Uvåns näringslivscenter kan ta över rallybolaget
Uvåns näringslivscenter i Hagfors kan komma att ta över hela ägandet av bolaget bakom det svenska VM-rallyt. Enligt avtalet med bilsportförbundet kan endera parten ta över ägandet om den andre inte uppfyller sina ekonomiska åtaganden.
"Jag tror att ett nytt ägande vore det bästa för oss, för förbundet och för rallysporten" säger Lars Sätterberg, vd för Uvåns näringslivscenter i Hagfors.
» Läs hela artikeln i Sveriges Radio
21-01-07 Stridigheter hotar Rally-VM
Oenigheter i Svenska Bilsportsförbundets styrelse kan äventyra Svenska Rallyts framtid. Ordföranden Magnus Bertling har avgått på grund av konflikten som handlar om huruvida bolaget som står bakom rallyt ska försättas i konkurs eller inte.
"Om bolaget försvinner, försvinner också VM-avtalet", säger Glenn Olsson, vd för Svenska Rallyt.
» Läs hela artikeln i Sveriges Radio
21-01-07 De inre stridigheterna hotar Svenska Rallyts framtid
Stridigheterna inom det Svenska Bilsportförbundet går vidare Den avhoppade ordföranden Magnus Berthling reagerar nu kraftigt mot de uttalanden som gjorts av vice ordföranden Urban Wahlberg. Nyckelfrågan i alltihop är att Svenska Rallyts framtid är hotad. Styrelsen för det Svenska Bilsportförbundet var inte enig angående Svenska Rallyt. Därför avgick Magnus Berthling under tisdagen. Men när det gäller på vilka grunder, går nu meningarna isär och där står ord mot ord.
»
Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Bilsportbasen avgår i strid om Rally Sweden
Efter bara fyra månader avgår Magnus Berthling som ordförande i Svenska bilsportförbundet. Han anser att ett beslut i förbundsstyrelsen innebär att Rally Sweden-bolaget försätts i konkurs.
» Läs hela artikeln i SVD
21-01-07 Oliver Solberg laddar för WRC2 – med ny bil
Förra säsongen i WRC3-klassen blev Oliver Solberg fyra i totalen. Och nu väntar WRC2 för den 19-åriga talangen.
– Det blir spännande. Jag ser fram emot det. Det kommer bli riktigt kul att ta steget upp i WRC-2. Det kommer bli riktigt coolt, säger han.
I klippet kan du höra honom prata om sin nya bil och träningen inför säsongen som drar igång i Monte Carlo om ett par veckor.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Ekström avancerar i dammet
Mattias Ekström börjar så smått få pusselbitarna att falla på plats i sin debut i Dakarrallyt. Från 14:e till tolva i klassen Lightvweight Vehicle, lättviktsbilar, efter fjärde etappen.
– Vi har kul och lär oss steg för steg, säger Mattias Ekström på sociala medier.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-07 Svenska Rallyts ekonomi bakom ordförandeavhoppet
Under tisdagen avgick Svenska Bilsportförbundets ordförande Magnus Berthling med omedelbar verkan, efter endast fyra månader på posten. Nu berättar vice ordföranden Urban Wahlberg att allt handlar om mer pengar eller inte mer pengar till genomförandet av Svenska Rallyt.
– Det är den specifika frågan som ställde allt på sin spets, säger han till SVT Sport.
»
Läs hela artikeln i SVT
21-01-06 Svenska Rallyt ställde allt på sin spets
Under tisdagen avgick Svenska Bilsportförbundets ordförande Magnus Berthling med omedelbar verkan, efter endast fyra månader på posten. Nu berättar vice ordföranden Urban Wahlberg att allt handlar om mer pengar eller inte mer pengar till genomförandet av Svenska Rallyt.
– Det är den specifika frågan som ställde allt på sin spets, säger han till SVT Sport.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-06 Svenska Rallyts ekonomi knäckfrågan i SBF-sprickan, Sunninen en av tre hos M-Sport Ford, Norge ställer in, Kalle åker Fiesta R5 och Ekström klättrar i öknen
Gårdagens ”chockbesked” att SBF:s färske ordförande Magnus Berthling avgår efter bara fyra månader satte fart på kommentarsfälten på olika sociala medier.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-05 Kan man bli sjösjuk i öknen?
Det är inte bara värmen som kan ställa till det i klassiska Dakarrallyt. De stora sanddynorna gör det svårt att navigera – och som tittare riskerar man att bli åksjuk. Svensken Mathias Ekström hade en mindre bra dag i öknen och placerade sig på en 17:e plats efter en navigationsmiss. Därmed ligger han totalt på en 14:e plats i klassen lättviktsbil, en timme, 9 minuter och 45 sekunder efter ledaren Francisco Lopez Contardo som även vann dagens etapp.
» Läs hela artikeln i SVT

21-01-05 Avslöjar: Nya stridigheter inom Svenska Bilsportförbundet
Svenska Bilsportförbundets ordförande Magnus Berthling avgår med omedelbar verkan.
SVT Sport kan avslöja att det handlar om nya stridigheter inom styrelsen.
”Jag har under den senaste tiden känt att jag som förbundsordförande blivit allt mer bakbunden och handlingsförlamad”, skriver Berthling i ett avskedsbrev som SVT har läst.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-05 Svenska Bilsportförbundets ordförande Magnus Berthling avslutar sitt uppdrag med omedelbar verkan
Svenska Bilsportförbundets ordförande Magnus Berthling har valt att avgå med omedelbar verkan.
För SVT Sport berättar han om bakgrunden till beslutet.
– Det handlar om några viktiga ekonomiska och strategiska frågor där jag och delar av styrelsen inte är riktigt överens, säger Berthling.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-05 SBF:s ordförande avgick med omedelbar verkan, WRC-premiären avgörs av myndigheterna, Veiby sent anmäld till Arctic, Ekström/Bergkvist körde lite vilse och idag mindes vi 2003!
Kan väl inte säga att det kom som en chock att Svenska Bilsportförbundets blott fyra månader gamla ordförande Magnus Berthling idag på egen begäran avgick med omedelbar verkan.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-05 Ekström körde vilse i öknen
Mattias Ekström och kartläsaren Emil Bergkvist körde vilse på den tredje etappen av Dakarrallyt.
– Vi navigerade lite fel och var vilse en stund, säger Mattias Ekström efter dagens etapp.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-04 Ekström på 13:e plats i ökenrallyt
Mattias Ekström ligger på 13:e plats i sin klass i Dakarrallyt. Efter 45 mils körning körde han in på en 18:e plats på den andra etappen.
» Läs hela artikeln i SVT
21-01-04 Ola Fløene nygammal hos Mikkelsen, Skoda med ännu bättre Fabia, Lindholm fick rätt och är sexa i Liepaja, Ekström upp på 3:e plats i Dakar, fortsatt oroligt i SBF och nu är den på plats...
Då blev det som väntat Ola Fløene som tar plats vid sidan av Andreas Mikkelsen i Toksport WRT:s Skoda för fullt säsong såväl WRC2 som i ERC.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-03 Sainz tog ledning i Dakar, Ekström på 15:e plats medan Meeke fick eld i baken, Gryazin citerar Bond, sju skånska R5-bilar och MSR börjar synas!!
Sebastien Loeb fick ingen bra start på Dakarrally när hans Prodrive-tillverkade BRX Hunter krånglade.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-02 Pandemin försvårar jakten efter ny arenaägare
Det har nu gått över ett halvår sen dragracingbanan Tierp Arena plötsligt lades ut till försäljning. Det blir isåfall den tredje ägaren sen starten 2011 och coronapandemin har försvårat besöksmöjligheterna på arenan.
"Corona påverkar allting givetvis, det är en avvaktande hållning", säger företagsmäklaren Henrik Fredriksson.
» Läs hela artikeln i Sveriges Radio
21-01-02 Dubbla Motorbloggen, Sesks OS-uppmärksammas, Ekström med gashäng, och nya restriktioner för WRC-premiären, Huttunen vid sidan, unik bild på Tom K. och Dakar rullar igång...
När jag var en liten påg så var det i stort sett bara dansk tv vi kunde se här nere. Storögt satt jag framför Farbror Henrys 17-tummare och såg på lätt snöiga och svartvita utsändningar med danska barnprogram.
» Läs hela artikeln i Motorbloggen
21-01-02 Svenska förarna i klassiska loppet – som kostat 70 människor livet
Rally Dakar är så klassiskt det blir inom motorsport. 2021 års upplaga innehåller två svenskar – som inte räds den livsfarliga tävlingen.
– I Rally Dakar kan en liten miss kosta dig livet, säger Mattias Ekström till Sportbladet.
» Läs hela artikeln i Göteborgs Posten
21-01-02 ”En liten miss kan kosta dig livet”
Mattias Ekström har testat det mesta inom motorsporten - utom en klassiker. Rally Dakar. 2021 startar han i ökenrallyt som krävt närmare 70 människors liv.
– Jag är medveten om att det är en av de farligaste tävlingarna som finns, att jag måste vara ödmjuk och inte kan ta de risker jag gör i vanliga fall, säger han.
– I Rally Dakar kan en liten miss kosta dig livet.
» Läs hela artikeln i Aftonbladet
21-01-01 Ekström redo för fruktade Dakarrallyt
Mattias Ekström är redo för debuten i Dakarrallyt – ett av världens mest fruktade rallytävlingar.
I morgon inleds årets upplaga i den Saudiarabiska öknen med en prolog.
– En stor utmaning, säger Ekström.
» Läs hela artikeln i SVT

Tryck här för mer info!

» Tidningslänkar juni - juli 2017
» Tidningslänkar januari - mars 2017
» Tidningslänkar juni 2016 -
» Tidningslänkar jan 2016 -

» Tidningslänkar juni - 2015
» Tidningslänkar jan-maj 2015

Tidningslänkar 2011 jan-
Tidningslänkar 2010 aug-
Tidningslänkar 2010 maj-

Tidningslänkar 2010 jan-

Tidningslänkar 2009 jun-

Tidningslänkar 2009 jan-
Tidningslänkar 2008 okt-
Tidningslänkar 2008 maj-
Tidningslänkar 2008 jan-

Tidningslänkar 2007 augusti -
Tidningslänkar 2007 jan-juli
Tidningslänkar 2006 juli-nov
Tidningslänkar 2006 Jan-juni
Tidningslänkar 2005>>
Tidningsänkar januari - mars 2005>>
Tidningslänkar april 2005>>
Tidningslänkar maj-aug 2005>>

Tidningslänkar sept 2005>>
Tidningslänkar okt-nov 2005 >>


<< Till startsidan