Tillbaka till startsidan2022
2022
       
22-01-12 Bilsportgalan 2022 flyttas framåt i tiden
Bilsportgalan 2022 som skulle genomföras nu i januari kommer att flyttas fram till ett senare datum. Detta på grund av de senaste restriktionerna som regeringen kom med under måndagen.Lördagen den 22 januari var planerad som en fest i bilsportens tecken med den årliga Bilsportgalan. Men med de restriktioner som kom under måndagen från den svenska regeringen har vi beslutat efter samråd med vår medarrangör Förlags AB Albinsson & Sjöberg om att flytta fram Bilsportgalan 2022.
- Det är naturligtvis jättetråkigt, jag hade verkligen sett fram mot en helg för att hylla våra framgångar. Men med de restriktioner som nu gäller för större inomhusaktiviteter och den smittspridning som pågår i samhället nu kan vi inte genomföra en Bilsportgala. Men galan är inte inställd utan framflyttad och vi hoppas kunna genomföra den till våren så att vi kan premiera våra framgångsrika förare och ledare från 2021, säger Anna Nordkvist, Svensk Bilsports Generalsekreterare.

Exakt när den nu framflyttade Bilsportgalan kommer att genomföras är ännu inte klart, men det arbetas för att få till ett datum i mars.
- Det är vår målbild att vi ska kunna ha den i mars, men allt är ännu inte bekräftat. Det är fortsatt Norrköping som gäller och vi måste säkerställa att det finns tillgång till lokaler och boende under de dagar som vi nu tittar på att flytta fram galan till, säger Jörgen Ekwall, marknadschef på Svensk Bilsport och projektledare för Bilsportgalan.

Med anledning av beslutet att flytta fram Bilsportgalan kommer det till de som redan köpt biljetter ges ett val om att behålla dessa till den flyttade galan, eller om återköp med pengarna tillbaka önskas. Mer information kommer till anmälda deltagare så snart som möjligt.


22-01-02 Mailen fungerar igen!
Nu är mailen tillbaka och du kan åter maila in på maria@motorsportivarmland.nu.

Trevlig start på 2022!
22-01-01 Mailen ligger nere - maila maria@mariasmotorsport.com
Just nu är det driftstörning på mailen för maria@mariasmotorsport.com och har du något du vill maila gör det på maria@mariasmotorsport.com

Tryck här för mer info!
Tillbaka till startsidan